Werken & Regels

Kwaliteit, integriteit en veiligheid staan hoog in het vaandel bij LM Uitzendbureau. Daarom zijn wij als technisch uitzendbureau aangesloten bij diverse organisaties die deze kwaliteit, integriteit en veiligheid controleren.

LM Uitzendbureau is landelijk VCU gecertificeerd. Dat betekent dat we in logo-vcahet bezit zijn van kennis ten aanzien van veiligheidseisen (VIL-VCU opleiding) en dat we werken volgens de procedures van de Veiligheids Checklist Uitzend- en detacheringbureaus 2007. Hierdoor kunnen we onze flexwerkers goed informeren, voorbereiden en begeleiden als het om hun veiligheid gaat. De VCU-certificering wordt uitgevoerd door Kiwa.

Wie wilt dat nou niet… weten wat je gaat verdienen of kan gaan verdienen. Op het internet staan er tal van mogelijkheden om dat te onderzoeken. Wij van LM Uitzendbureau hebben het in dit geval alvast voor jouw gedaan.

Op de website van FNV vind je alle informatie: Uitzendkrachten CAO

Jezelf (blijven) ontwikkelen. (Door)groeien in je vak en nieuwe kennis opdoen. LM Uitzendbureau initieert opleidingsmogelijkheden in overleg met de opdrachtgever en jou. Jouw contactpersoon vertelt je over de voorwaarden waaraan je dient te voldoen.

Voor alle mogelijkheden kunt u het beste contact met ons opnemen. Dat kan middels ons contactformulier of waar je tevens ook onze contactgegevens zult vinden.